Pages

Saturday, December 12, 2015

#SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia

Assalamualaikum Penghuni Syurga,

Korang apa khabar ye, banyak2 segmen yang wanza Join, yang ni nampak menarik sebab APA sebab kita kene share dan bercerita perihal diri sendiri.

Wanza nie tak pandai sangat nak mengarang cerita apatah lagI dengan isi yang menarik, santai dan menceriakan si pembaca.

Tapi, sebab nak join juga, Wanza gigih karang ayat2 maniss puitis dan Kreatif, eh kreatif ke??? kih kih kih,.

 
 Baru je pagi tadi Amik, hehe..

Kita tak ready lagi, adik dah snap pic, Bila suh kali ke dua dia Tak nak pulak..Layang jela gamba wanza yang macam nak jatuh nie :)

Oke, nak di pendekkan cerita, Nama penghuni teratak Comey nie Wan Zaleha Wan Ismail. Wanza leih selesa kalau korang panggil dengan gelaran wanza. Sebab dah terbiasa kot..hehe..Anak ke 7 dari 11 orang adik beradik. Ramai kan keluarga Wanza, hehehe...yang paling meriah bila tiba majlis Perayaan dan majls Kahwen...hmmm memang tak kan cukup la bilik..Al maklumlah ada 4 buah bilik sahaja.

Wanza tak kawen lagi, masih single lagI..ada anak2 buah je..Ada rezeki panjang umo, wanza nak kawen cepat2, hehe..gatal kan~ lalala~

Wanza baru ja berjinak-jinak dengan blog nie bulan lepas, sebelum nie tengok akak je yang buat Belog, dia takpa la pandai mengarang..hehe..adik dia nie, penat pikiaq nak buat ayat.

Hehe.. Sempena nak meraikan "#SiapaAku segmen 2015 Kalia'' gigih wanza perah otak, termenung dibalik pintu nak karang ayat cantik2 dan sesedap rasa nie. hehe..oke lah, cukup setakat ini sahaja Coretan ringkas Puteri Wanza. Wanza nak berehat da :)


#SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia 

 http://kaliaofficial.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia_9.html


KOrang2 yang nak join, silA klik banner diatas ye :)

Selamat bersegmen dan Salam perkenalan dari wanza :)



17 comments:

  1. Goodluck. Rmainya family. mnti meriah ya amat time raya ke kenduri ke...best3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah sis, meriah sangat..riuh rendah skali umah..masing2 bukak cita lagi meriah :)

      Delete
  2. Salam singgah petang wanza...selamat bersegmen dan semoga berjaya...ramainya wanza adik beradik...mesti meriah kan setiap kali ada perayaan macam hari raya...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis, haaa tue la,..memang ramai, hehe..thanks sudi singgah jap ag kene jalan2 kat akak juga nie :)

      Delete
  3. Assalamualaikum, salam ukhuwah dari saya untuk Wanza, saya pun dari segmen yang sama.. terima kasih kerana sudi singgah di jurnal saya.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salaam, sama2. Thanks jugak sudi singgah sini :)

      Delete
  4. W'salaam, sama2. Thanks jugak sudi singgah sini :)

    ReplyDelete
  5. hi..datang kembali :) Jum bersegmen dengan Ai pula :)

    http://minidiariai.blogspot.my/2015/12/segmen-ayah-saya-superhero-saya.html

    ReplyDelete
  6. Jubah lawa :D
    Btw, salam kenal, first time singgah sini :)
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaam Kenal kim chaa, hee jap ag nk singgah kat awak juga la :)

      Saya beli dekat IG : Diana Azhar

      Try la tengok, banyak jubah2 yang cantik :)

      Delete
  7. singgah sini :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia.html

    ReplyDelete
  8. Singgah :D

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/siapaaku-segmen-2015-kalia.html

    ReplyDelete