Pages

Friday, December 4, 2015

Tinggalkan URL Blog Anda di Teratak Comey Wanza

<3 Assalamualaikum <3

Wahhhh terharunya saya, bila abang ben follow belog saya nie, Terima kasih banyak2 tau~

Sebenarnya tak sangka abang Ben Boleh follow saya punya belog, almaklum lah baru ja berjinak2 dengan dunia belog. bwt thanks again.

Semalam da berblogwalking da, hari nie wanza nak berblogwalking lagI..Untuk makluman sahabat Syurga wanza, ini bukanlah segmen tapi sekadar nak rapatkan ukhwah silaturrahim sesama saudara islam.

Jom yang jauh kita rapat2kan yang dekat kita erat-eratkan. Semoga Ukhwah yang terbina berkekalan hingga syurga.

Kepada sesiapa yang nak suh wanza berblogwalking korang punya teratak, meh sini tinggakan url BLOG ANDA.

Blogwalking Session :)



Image result for Blogwalking



Terma dan syarat ::

1. Terbuka kepada semua blogger 

2. Korang tak perlu buat entry bagai Sebab yang nie bukan segmen tau

3. Hanya tinggalkan linK blog masing2 di ruangan komen dibawah.


Dah penuhkan syarat2 diatas, jom kita merapatkan hubungan silaturrahiM, Terima kasih kepada yang sudi berkenalan dengan saya.

Hadiah tak ade tau, Hadiah yang mampu wanza bagi adalah Doa dari seoranng teman.

Semoga rakan2 wanza dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan.


Salam Sayang : Wanza 

24 comments:

  1. Assalamualaikum.. Done park sini :)

    ^___^ Happy blogwalking.

    http://houseofhealinkulim.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Thanks sis, wanza akan terus support Houseofhealin kulim.

    Selamat maju jaya dalam bisnes ye :)

    ReplyDelete
  3. Diana nak juga....

    http://mardiahdiana.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. thanks Diana, sudi singgah blog kita.

      Delete
  4. Waalaikummussalam :) Thanks sha sudi singgah :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks sudi singgah :)

      Hari nie nk BW lagi..rajin sungguh 2 3 hari nie :)

      Delete
  6. Terima kasih singgah blog irra. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Irra, hari nie Nak BW je rase..heee :)

      Thanks for ur support :)

      Delete
  7. Seronok bang ben follow kan.bg ben nie..peramah juga..tapi tak pernah komen blog kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la xsangka bang ben follow wanza, baru je berjinak2 dengan dunia blog..buat masa sekarang rajin pula nak BW :)..nak jugak suh bang ben komen..hehe

      Jangan segan silu letak link Nao mei, saya pasti singgah kat awk..hee

      Delete
  8. ~jalan2 sini balas kunjungan~
    tq yer singgah blog addinfarhani....(^^,)
    http://myemosaid.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Addin, nak singgah umah addin jugak jap lagi :)

      Delete
  9. Jemput singgah ... Join mana-mana yang belum join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck sis hani, saya pon join jUga GA nie :)

      Delete
  10. Jemput singgah sini jugak ... Macam-macam ada ...

    http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/

    Terima Kasih ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, hari nie jugak, pergi singgah akak punya belog :)

      thanks for ur support :)

      Delete
  11. Meh laa jmput singgh umah kite ..^v^
    http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, Malam nie wanza BW ye :)

      Salaam kenal cik kim chaa :)

      Delete
  12. jemput masuk ke blog cik en
    http://nurfuzie.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah, malam nie wanza BW ye.:)

      Delete
  13. Awalan salam pembuka kalam
    http://selatmerah.wordpress.com
    Salam :) rimba,benua dan dunia
    Dari perindu bat dirindu.
    Jiwa dilazim dengan zikir-Lantas fikir bergema akhir.
    Menyambut salam empuNya Salam-Salam disambut empuNya Alam.
    Rindu dihati memujuk diri-Diri rebah sujud Ilahi.
    Rasa hidup beramal redup-Lantas rancak munajat hidup.

    ReplyDelete